Εγγύηση καλύτερης τιμής

Καλώς ήρθατε στο αρχοντικό Kinsterna

 • home1
  Νέα Διάσταση Πολυτέλειας
 • Kinsterna-3168
  Ανακαλύψτε την Αυθεντική Εμπειρία Kinsterna
 • home2
  Η Αναγέννηση ενός Μύθου
placeholder

3 λόγοι για να ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ

 • Εγγύηση καλύτερης τιμής

 • Δυνατότητα check in / check out πριν ή μετά την προβλεπόμενη ώρα
  (βάσει διαθεσιμότητας)

 • 20% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες του ατμοσφαιρικού Kinsterna Spa

ΚΡΑΤΗΣΗ

Καλώς ήρθατε στο αρχοντικό Kinsterna

Μονεμβασιά, Πελοπόννησος
kinsternahotel.gr

Υπάρχει μια ονειρική, μαγική κρυψώνα στην πανέμορφη κοιλάδα της Νότιας Ελλάδας ανάμεσα σε ειδυλλιακούς αμπελώνες, ελαιώνες και εσπεριδοειδή, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το γαλάζιο πέλαγος της Μεσογείου. Το Kinsterna, ένα εντυπωσιακό αρχοντικό και κτήμα που χρονολογείται από τη βυζαντινή, οθωμανική και ενετική εποχή, έχει επιμελώς επιστρέψει στην παλιά του δόξα με έναν αέρα πολυτέλειας.

Με θέα το θρυλικό κάστρο-βράχο της Μονεμβασιάς, το αρχοντικό Kinsterna έχει αναβιώσει παραδόσεις αιώνων, όπως την οινοποίηση και την παραγωγή ελαιολάδου, αναδημιουργώντας το τέλειο μοντέλο αειφορίας. Τα οπωροφόρα δέντρα, τα γόνιμα περιβόλια, οι κήποι αρωματικών βοτάνων και οι ατελείωτες πηγές με τρεχούμενο νερό, όλα συμβάλλουν σε αυτή την εξαιρετική φιλοσοφία.

Πέρα από την συναρπαστική ιστορία του ως ένα πλούσιο καταφύγιο και αρχοντικό κατά τη διάρκεια αρκετών αιώνων, σήμερα το αρχοντικό Kinsterna αποτελεί πόλο έλξης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για άριστη διαμονή και διακοπές. Επισκεφθείτε το κελάρι, απολαύστε τις τοπικά εμπνευσμένες περιποιήσεις στο spa και δοκιμάστε τις πιο φρέσκες μεσογειακές συνταγές σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μια επίσκεψη στο Kinsterna αποτελεί μια εμπειρία που αναμφίβολα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας για τα επόμενα χρόνια. Και θα επιστρέψετε.

Δείτε το βίντεό μας
κρατηση
https://www.kinsternahotel.gr
37.9778
23.7278