Επισκεφτείτε το θάλαμο βιολογικής καλλιέργειας μανιταριών του κτήματος Kinsterna και δείτε από κοντά πώς αναπτύσσονται αυτά τα μοναδικά είδη. Γκρί πλευρώτους, κίτρινο πλευρώτους, shiitake και lion’s mane μεγαλώνουν σε ειδικές συνθήκες, που δίνουν φρέσκες, πλούσιες γεύσεις στα πιάτα μας καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τα μανιτάρια συλλέγονται και χρησιμοποιούνται στο εστιατόριο Mouries και στη ταβέρνα Linos, προσφέροντας μια αυθεντική farm-to-table εμπειρία, γεμάτη γεύση και ποιότητα.