sketch-loader

 Διαγωνισμός Φωτογραφίας στo Instagram

#KinsternaCompetition2023

Kinsterna_photoContest_2023
decorative image

Kinsterna Photo Contest

Δημοσίευστε έως 2 φωτογραφίες στο προφίλ σας και Κερδίστε 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα

Με χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνει το Κinsterna Hotel για τη σεζον 2023. Αναζητούμε τις πιο όμορφες και πρωτότυπες φωτογραφίες υπό τη δική σας αισθητική οι οποίες θα χρειαστεί να απεικονίζουν το ξενοδοχείο ή τη γύρω περιοχή του με βασικό γνώμονα των παρακάτω:

 1. Ανάδειξη των τοπικών υλικών και τις μεθόδους αναβίωσης του ιστορικού κτηρίου σε ξενοδοχείο
 2. Ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής σε συνδυασμό με το πλήθος των ενδημικών φυτών της Νοτίου Πελοποννήσου
 3. Ανάδειξη των δραστηριοτήτων του κτήματος που μέχρι και σήμερα μας εξυπηρετούν στην παραγωγή προϊόντων όπως το κρασί, το ελαιόλαδο, το ψωμί, το τσίπουρο, το μέλι κλπ.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους επισκέπτες του αρχοντικού από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2010, και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις αρχές του νέου έτους. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στον ιστότοπό μας και στα κοινωνικά μας δίκτυα.

Τα βραβεία αποτελούν:

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Για φωτογραφίες τραβηγμένες πριν το 2022

1ο βραβείο: Τρεις (3) διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε Kinsterna Suite με πρωινό

2ο βραβείο: Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε Junior Suite με πρωινό

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Για φωτογραφίες τραβηγμένες μέσα στη σεζόν του 2023

1ο βραβείο: Τρεις (3) διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε Kinsterna Suite με πρωινό

2ο βραβείο: Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε Junior Suite με πρωινό

Τα δώρα δεν είναι μεταβιβάσιμα. Ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τους νικητές με άμεσο μήνυμα (Direct Message) μέσω Instagram, προκειμένου να δηλώσουν ότι αποδέχονται το δώρο και να παράσχουν και επιβεβαιώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Τηλέφωνο επικοινωνίας).

Αναφορικά με τις δωρεάν διανυκτερεύσεις, θα δίνεται ονομαστικό Voucher προς εξαργύρωση κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τμήμα κρατήσεων και βάσει διαθεσιμότητας.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Follow στο λογαριασμό Instagram του διοργανωτή (@kinsterna_hotel)
  https://www.instagram.com/kinsterna_hotel/
 2. Ανάρτηση μέχρι δυο φωτογραφίες στο ιδιωτικό προφιλ σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
  • Tag τον διοργανωτή (@kinsterna_hotel)
  • Χρήση Hashtag στη περιγραφή της ανάρτησης
   #KinsternaCompetition2023

Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που έχουν ακολουθήσει και τα δυο παραπάνω βήματα.

Ύστερα από τη λήξη του διαγωνισμού (Ιαν 2024) η επιλογή των νικητών θα γίνει μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από όλους τους επισκέπτες μας που μας έχουν καταθέσει τη ηλεκτρονική τους διεύθυνση κατά την άφιξη τους. Η λίστα με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων θα αποσταλεί μέσω Newsletter σε όλη τη βάση δεδομένων του Kinsterna. Μετέπειτα, οι 10 νικητές ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν στο ευρύ κοινό σε Instagram Story και ως comment κάτω από το εκάστοτε post του Διαγωνισμού στο λογαριασμό Instagram του Διαχειριστή.

Ανυπομονούμε να δούμε τις όμορφες φωτογραφίες σας!

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

26 Μάϊου 2023 – 10 Ιανουαρίου 2024

ΔIKΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όλοι όσοι αποτελούν επισκέπτες του αρχοντικού και έχουν διαμείνει τουλάχιστον μία διανυκτέρευση στο Kinsterna Hotel, και εφόσον το προφίλ τους στο Instagram δεν είναι ιδιωτικό. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα συμμετοχής τους στο διαγωνισμό ανεβάζοντας μέχρι δύο φωτογραφίες στο σύνολο. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας, καθώς και οι Δικαιοδόχοι της Διοργανώτριας. Ο Διαχειριστής έχει το δικαίωμα να επαληθεύει τη δυνατότητα συμμετοχής κάθε συμμετέχοντα. Επιπλέον, ο νικητής οφείλει να εκχωρήσει το δικαίωμα χρήσης της φωτογραφίας στην εταιρία για σκοπούς προώθησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΣΧΟΛΙΩΝ»-ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Οποιαδήποτε ανάρτηση-σχόλιο που θεωρείται ως: αγενής, προσβλητική Ή περιέχει εχθρικό λόγο, δεν θα αποτελεί επιλέξιμη συμμετοχή.

Ο Διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει στον διαγωνιζόμενο να διαγράψει κατά την απόλυτη κρίση του τυχόν αναρτήσεις που θεωρείται ότι παραβιάζουν την παραπάνω πολιτική εις βάρος του Kinsterna Hotel. Σε καμία περίπτωση ο Διαχειριστής δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων στα ιδιωτικά προφιλ των διαγωνιζόμενων.

back to top
ΚΑΝTΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
ESPA Banner