Εγγύηση καλύτερης τιμής

Opening 2020

  • DSC01944

    Opening 2020

placeholder
Ημερομηνία εκδήλωσης:

Κοντά μας θα είστε ασφαλείς

Όλοι εμείς στο Kinsterna, εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματά μας, προετοιμαζόμαστε εντατικά σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που ορίζονται από τον ΠΟΥ, τον ΕΟΔΥ και λοιπούς αρμόδιους φορείς, για να σας υποδεχτούμε και πάλι κοντά μας με ασφάλεια από την 5η Ιουνίου.

Η εφαρμογή των νέων πρωτοκόλλων αυστηρών κανόνων υγιεινής και των νέων διαδικασιών λειτουργίας, σε συνδυασμό με τα φυσικά πλεονεκτήματα του Kinsterna, καθιστούν το αρχοντικό μας ένα εναλλακτικό ‘καταφύγιο’ που σας προσφέρει μια ασφαλή εμπειρία ευεξίας.

• Οδική πρόσβαση σε έναν από τους νοτιότερους προορισμούς της Ελλάδας με υψηλές θερμοκρασίες και μηδενικά κρούσματα (νομός Λακωνίας)

• Απομονωμένη τοποθεσία σε απόσταση 6km από το Κάστρο της Μονεμβασιάς

• Έκταση 100 στρεμμάτων που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και ευνοεί τις κοινωνικές αποστάσεις

• Φυσική απόσταση μεταξύ κατοικιών, σουιτών και δωματίων λόγω της αρχιτεκτονικής δομής του αρχοντικού

• Μεγάλοι εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι

• Δυνατότητα πρωινού και γευμάτων / δείπνων στους ιδιωτικούς κήπους και τα ευρύχωρα μπαλκόνια των δωματίων με δωρεάν παροχή room service

• Απόσταση 800μ από τη θάλασσα και μεγάλη ακτογραμμή με ελεύθερες παραλίες

• Δυνατότητα δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία στα 17 σηματοδοτούμενα μονοπάτια ή μετάβαση σε απομονωμένες παραλίες με τα σκάφη του Kinsterna, που εξασφαλίζουν ατομική ελευθερία

Απόδραση δίπλα στη φύση

Το γαλήνιο περιβάλλον του Kinsterna, μέσα στο απαράμιλλης ομορφιάς κτήμα του έκτασης 100 στρεμμάτων, η διάταξη των κατοικιών, σουιτών και δωματίων, και οι μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, προσφέρουν ευεξία, ιδιωτικότητα και ευνοούν τις κοινωνικές αποστάσεις για την ασφαλή διαμονή σας.

Οι εσωτερικές διαδρομές στο κτήμα και τους ολάνθιστους κήπους μας, η ευκαιρία να διαλέξετε όποια προϊόντα επιθυμείτε από τα περιβόλια μας, αλλά και η δυνατότητα να απολαύσετε το πρωινό ή το δείπνο σας - με προϊόντα του κτήματος - στους ιδιωτικούς κήπους ή τα ευρύχωρα μπαλκόνια με μοναδική θέα στο Αιγαίο, ενισχύουν την εμπειρία διαμονής στο Kinsterna και προσφέρουν ευεξία με απόλυτη ασφάλεια και αυστηρούς όρους υγιεινής.

Συνεχίζουμε να ‘γράφουμε’ ιστορία

Το ιστορικό αρχοντικό μας αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της μακράς διαδρομής του. Κατάφερε όμως να διατηρηθεί και να βραβεύεται κάθε χρόνο, ώστε σήμερα να αποτελεί ένα μικρό κομμάτι επίγειου παραδείσου που προσφέρει αγνή φιλοξενία και μοναδικές εμπειρίες στους πολύτιμους επισκέπτες του. Ένα εναλλακτικό «καταφύγιο» στην πανέμορφη Μονεμβασιά, στο νοτιότερο κομμάτι της ηπειρωτικής Ευρώπης, μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα, που όλοι μας έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ!

Η στιγμή που θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε κοντά μας και να σας προσφέρουμε απλόχερα τη φιλοξενία μας, πλησιάζει!

Σας περιμένουμε!

#staysafe #staypositive # keepdreaming #keeptravelling #stillatraveller

Κοινοποιήστε τη σελίδα
κρατηση
https://www.kinsternahotel.gr
37.9778
23.7278