Εγγύηση καλύτερης τιμής

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

  • DSC_1277

    Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

placeholder
Ημερομηνία εκδήλωσης:

Καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, το Kinsterna προσφέρει εποχιακές και μη δραστηριότητες, οι οποίες είναι στενά συνδεδεμένες με το κτήμα του αρχοντικού και ειδικά σχεδιασμένες για τους επισκέπτες που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή και την ιστορία του αρχοντικού.

Παρακάτω ακολουθεί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που περιλαμβάνει προκαθορισμένες δραστηριότητες, ενώ αναλυτικές πληροφορίες για το πλήρες μενού δραστηριοτήτων, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ζύμωμα και ψήσιμο χωριάτικου ψωμιού

Μάθετε από τη φουρνάρισσα του χωριού πως κοσκινίζει το αλεύρι και ζυμώνει το ψωμί με τα χέρια. Βοηθήστε την να ψήσει το ψωμί στον παλιό πέτρινο ξυλόφουρνο ή δείτε την να πλάθει λαχταριστά καρβέλια, πίνοντας ελληνικό καφέ. Οι πιο περιπετειώδεις μπορούν να αναμείξουν τοπικά συστατικά, όπως ελιές και φρέσκα μυρωδικά από τον κήπο μας, όπως ρίγανη και θυμάρι.

Κάθε Σάββατο, 11:00 - 13:00

Ξενάγηση στο αρχοντικό

Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο και εξερευνήστε αυτό το μοναδικό κτίσμα, μάθετε τα πάντα για τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του και το μοναδικό έργο αποκατάστασής του. Ειδικότερα στη Βιβλιοθήκη του αρχοντικού, εκτός από την πλούσια συλλογή βιβλίων, φυλάσσεται το παλαιό συμβόλαιο ιδιοκτησίας αλλά και φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το κτίριο πριν την αποκατάσταση. Θαυμάστε τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες στους κοινόχρηστους χώρους και στα πιο ιδιαίτερα δωμάτια και ανακαλύψτε την ιστορία τους.

Κάθε Τρίτη, Παρασκευή & Κυριακή στις 11:00

Παρασκευή χειροποίητου σαπουνιού από ελαιόλαδο

Έχετε την ευκαιρία να μάθετε την τοπική συνταγή για την παρασκευή χειροποίητου σαπουνιού με ελαιόλαδο, παρακολουθώντας έναν ντόπιο να αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του. Αναμίξτε διάφορα μπαχαρικά και αρωματικά βότανα από τους κήπους του Kinsterna. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τα χειροποίητα σαπούνια, αλλά και να πάρετε τη συνταγή για το πως να φτιάξετε τα δικά σας.

Κάθε Σάββατο, 11:00 – 12:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε email στο activities@kinsternahotel.gr

 

Κοινοποιήστε τη σελίδα
κρατηση
https://www.kinsternahotel.gr
37.9778
23.7278