Safety Action Plan

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Δραστηριότητες Σεπτεμβρίου

  • Carriage_ride

    Δραστηριότητες Σεπτεμβρίου

placeholder
Ημερομηνία εκδήλωσης:

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο Kinsterna και να σας ενημερώσουμε για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες που διοργανώνουμε στο αρχοντικό μας για όλο το μήνα Ιούλιο, ώστε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής.

Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούμε για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων έχουν επανασχεδιαστεί λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής. Παράλληλα, συστήνουμε την έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω δραστηριότητες, προς αποφυγή συνωστισμού.

 

Ξενάγηση στο αρχοντικό*

Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο και εξερευνήστε αυτό το μοναδικό κτίσμα, μάθετε τα πάντα για τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του και το μοναδικό έργο αποκατάστασής του. Ειδικότερα στη Βιβλιοθήκη του αρχοντικού, εκτός από την πλούσια συλλογή βιβλίων, φυλάσσεται το παλαιό συμβόλαιο ιδιοκτησίας αλλά και φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το κτίριο πριν την αποκατάσταση. Θαυμάστε τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες στους κοινόχρηστους χώρους και στα πιο ιδιαίτερα δωμάτια και ανακαλύψτε την ιστορία τους. Μία βόλτα στους κατάφυτους κήπους του αρχοντικού θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε τα ζωντανά χρώματα και αρώματα από τα καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά (περισσότερα από 250 είδη), καθώς επίσης να δοκιμάσετε τα φρούτα και τα προϊόντα από τα περιβόλια μας.

κάθε Τρίτη, 11:00 & 19:00

κάθε Πέμπτη  12:00

κάθε Σάββατο, 11:00

κάθε Κυριακή, 12:00

Ζύμωμα και ψήσιμο χωριάτικου ψωμιού*

Μάθετε από τη φουρνάρισσα του χωριού πως κοσκινίζει το αλεύρι και ζυμώνει το ψωμί με τα χέρια. Βοηθήστε την να ψήσει το ψωμί στον παλιό πέτρινο ξυλόφουρνο ή δείτε την να πλάθει λαχταριστά καρβέλια,. Οι πιο περιπετειώδεις μπορούν να αναμείξουν τοπικά συστατικά, όπως ελιές και φρέσκα μυρωδικά από τον κήπο μας, όπως ρίγανη και θυμάρι.

κάθε Σάββατο, 11:30

Παρασκευή χειροποίητου σαπουνιού*

Έχετε την ευκαιρία να μάθετε την τοπική συνταγή για την παρασκευή χειροποίητου σαπουνιού, παρακολουθώντας έναν ντόπιο να αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του. Αναμίξτε διάφορα μπαχαρικά και αρωματικά βότανα από τους κήπους του Kinsterna. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τα χειροποίητα σαπούνια, αλλά και να πάρετε τη συνταγή για το πως να φτιάξετε τα δικά σας.

κάθε Πέμπτη, & Κυριακή, 11:15

Βόλτα με την παλαιά άμαξα*

Η βόλτα με την αιγυπτιακή βασιλική άμαξα του 1900 στους κήπους του κτήματος είναι πραγματική απόλαυση.

κάθε Τετάρτη & Κυριακή, 19:00

Βόλτα με το γαιδουράκι*

Όλοι οι επισκέπτες μας  - και ειδικότερα οι μικροί μας φίλοι, έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα με το γαιδουράκι μας μέσα στο κτήμα του αρχοντικού.

κάθε Δευτέρα, 11:00 &  κάθε Παρασκευή, 12:00

Ξενάγηση στους κήπους, τα μποστάνια ή/και τα αμπέλια μας*

Μία βόλτα στους κατάφυτους κήπους του αρχοντικού θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε τα ζωντανά χρώματα και αρώματα από τα καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά (περισσότερα από 250 είδη), καθώς επίσης να δοκιμάσετε τα φρούτα και τα προϊόντα από τα περιβόλια μας.

κάθε Δευτέρα & Πέμπτη, 18:00

Επίσκεψη στον παλιό οθωμανικό πύργο, την πηγή του αρχοντικού και το λόφο Μαλέα*

Οι απογευματινές ώρες είναι ιδανικές για έναν περίπατο ή πεζοπορία σε κοντινή απόσταση από το Kinsterna, όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ένα παλαιό οθωμανικό πύργο, την πηγή του αρχοντικού αλλά και τo Λόφο Μαλέα. Πρόκειται για την υπαίθρια τοποθεσία, που χρησιμοποίησε ο Κωνσταντίνος Μαλέας για να αποδώσει το γνωστό του έργο ‘Μονεμβασιά’ (1924-1928)**, ένα από τα τοπία της τελευταίας και ωριμότερης περιόδου του γνωστού ζωγράφου. Από αυτό το σημείο, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη μοναδική θέα που χαρίζει η κατηφορική πλαγιά, η οποία καταλήγει στη θάλασσα και τον μακρινό ορίζοντα, με το μοναδικό Βράχο της Μονεμβασιάς να στέκει αγέρωχος στο βάθος. Στον πίνακα αποτυπώνονται οι εντυπωσιακοί ευκάλυπτοι του αρχοντικού και τα κωνοειδή κυπαρίσσια.

**αντίγραφο του έργου υπάρχει διαθέσιμο στη Βιβλιοθήκη του αρχοντικού

κάθε Παρασκευή & Κυριακή, 10:00

Τρύγος & Πάτημα των σταφυλιών*

Πάρτε μέρος στον τρύγο των αμπελιών μας που βρίσκονται στο λόφο ακριβώς απέναντι από το αρχοντικό.Το παραδοσιακό πάτημα των σταφυλιών γίνεται με γυμνά πόδια, όπως τα παλιά χρόνια, στη "ληνό" (πατητήρι).

κάθε Σάββατο, 09:45 (τρύγος), 11:30 (πάτημα)

Κάθε Σάββατο, παράλληλα με το πάτημα των σταφυλιών στο παραδοσιακό πατητήρι, ψήνουμε χωριάτικο ψωμί στον πέτρινο ξυλόφουρνο, ενώ παράλληλα προσφέρουμε στους επισκέπτες μας κρασιά Kinsterna με ποικιλία τυριών καθώς και φρέσκια μουσταλευριά που παρασκευάζεται επί τόπου.

Eπίσκεψη σε Οθωμανική αγροικία του 1.770 μ.Χ. με το jeep του αρχοντικού

Έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε μια Οθωμανική αγροικία του 1.770μ.Χ που βρίσκεται στην περιοχή Μεγάλο Περιβόλι, λίγο έξω από το χωριό Κουλέντια, κρυμμένη ανάμεσα σε 3 ρεματιές. Εκεί θα δείτε τους εσωτερικούς χώρους της και θα απολαύσετε ελληνικό καφέ και παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού μέσα στην πανέμορφη φύση. 

κάθε Δευτέρα & Πέμπτη, 10:00 - 12:00, κόστος 20€ / άτομο

Γύρος του Βράχου της Μονεμβασιάς με το σκάφος του αρχοντικού

 Η βόλτα με το σκάφος του Kinsterna διαρκεί περίπου 45’ και σας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε τη μοναδική θέα του βράχου της μεσαιωνικής καστροπολιτείας και της εκκλησίας της Αγιάς Σοφίας του 13ου αιώνα από τη θάλασσα, αλλά και να βουτήξετε από το σκάφος!

κάθε Τρίτη & Σάββατο, 10:00 - 11:00, κόστος 35€ / άτομο

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε email στο activities@kinsternahotel.gr

 

*προσφέρονται χωρίς χρέωση

Κοινοποιήστε τη σελίδα
κρατηση
https://www.kinsternahotel.gr
37.9778
23.7278